Om os

Alle har deres egen historie, og her hos MEN vil vi gerne hjælpe dig med at fortælle din.

Historien om MEN

Har du hørt om dagene før eksplosionen af sociale medier og online shopping? Dengang var der to fyre, Henrik og Klaus, som var gamle barndomsvenner og senere i livet blev kolleger i en tøjbutik i Horsens. Sådan begyndte drømmen.

Igennem vores professionelle karriere havde vi en drøm om at åbne vores egen tøj-forretning med fokus på mænds beklædning og mode. I 2006 blev drømmen matchet med muligheden for at leje et lokale på den centrale gågade i Horsens. Det år tog en masse arbejde, samtaler i forhold til samarbejde med brands, men senere i 2006 blev MEN grundlagt og officielt åbnet for kunder i det nuværende lokale i Horsens.

Gennem årene har Henrik og Klaus arbejdet hårdt på udviklingen af MEN som virksomhed. Det lokale samfund var dog altid et centralt fokus, hvor MEN støttede udviklingen af lokale fodboldtemaer og arrangerede arrangementer for sine kunder.

I 2019 blev vi alle ramt af den samme ulykke, nemlig Covid-19-pandemien. Dette fremrykkede vores planer om at udvide vores forretning online og gav starten på det nye MEN. Senere samme år åbnede MEN sin webside og nåede ud til online shoppingverdenen. Man kan sige, at det var en nem proces, men lad os være ærlige, det indebar en masse arbejde og hjælp fra venner og eksperter til at oprette en online-forretning. Heldigvis havde vi nogle eksperter i vores MEN-familie, som var villige til at introducere os til den hurtigt udviklende onlineverden og hjælpe os med at etablere og kickstarte websider og online tilstedeværelse.

Vi er fast besluttet på at være den lokale forretningsdestination, der kan give dig en personlig shoppingoplevelse og hjælpe dig med at udforske og udtrykke din personlige stil.